Wie ben ik?

Laten we beginnen bij het begin. Wie ben je eigenlijk?

Helaas kunnen we momenteel geen loopbaangesprekken aanbieden.

Wij geloven erin dat om te weten wie je wilt worden, je eerst moet ontdekken wie je nu bent. Wij staan graag aan jouw zijde in deze ontdekkingsreis.

In 2021 boden we daarom loopbaangesprekken aan met onze loopbaanbegeleider. Tijdens een gesprek met haar ging je op zoek naar jouw waarden, talenten en wensen. Het was ook mogelijk, in overleg met de loopbaanbegeleider, om (online) persoonlijkheids- en beroepentesten te doen of bijvoorbeeld een waardenspel. De uitkomsten hiervan besprak je ook altijd met de loopbaanbegeleider, waardoor je samen tot een beeld kwam van wie je bent en wat belangrijk voor je is.

We waren blij te zien dat er grote behoefte was aan deze gesprekken en dit onderdeel verliep dan ook erg succevol.
Maar doordat MATCH per 1 januari 2022 in een andere vorm verder gaat, hebben we momenteel helaas niet de capaciteit om loopbaangesprekken aan te bieden.
Zit je omhoog? Mail ons dan of neem een kijkje bij de EUR loopbaanadviseurs.

Vind je het een goed idee om een specifieke loopbaanbegeleider voor gezondheidszorg studenten aan het Erasmus MC te hebben? Stuur ons dan een mailtje waarin je dat kenbaar maakt. 
Wij kunnen vervolgens op basis van o.a. jouw bericht laten zien dat er behoefte is aan een Erasmus MC loopbaanbegeleider. Jouw stem telt!

Zodra we tóch weer loopbaangesprekken kunnen aabieden, kun je dat hier terugvinden.
Houd dus deze website in de gaten en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!