Wat wil ik?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn na jouw opleiding? Lees dan vooral verder.

Heb je al helemaal helder wat je na je studie wilt gaan doen?
Of misschien toch nog niet helemaal? 

Hoe dan ook is het goed en interessant om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Het zou zomaar kunnen dat er een richting of optie is waar je nog niet aan gedacht had, maar die heel goed bij je past!

Carrière events

Online event "Verruim je horizon: Masters tijdens of na de studie geneeskunde"

Studeer je geneeskunde en denk je er over na om na je bachelor een andere richting op te gaan, óf een tweede master naast of na geneeskunde te doen? Kom dan naar dit online event op op dinsdag 8 maart van 19:30uur tot 21:00uur.

Schrijf je direct in via deze link of lees verder op deze pagina.


Beroepencarrousel

Elk kwartaal organiseren de UMC’s voor de Geneeskunde studenten een beroepencarrousel. Daar kun je kennis te maken met verschillende arts disciplines waar je misschien nog niet aan gedacht had. Het geeft je een beeld van waarom iemand daarvoor gekozen heeft en wat het werk inhoudt.

De laatste beroepencarrousel Onder elke witte jas klopt gewoon een hart is geweest op dinsdag 12 oktober 2021. Dit event werd deze keer georganiseerd door MATCH - Erasmus MC en was een hele mooie en interessante avond!

Houd onze website in de gaten voor het volgende event, dat in het najaar 2022 georganiseerd zal worden!


Workshops

Netwerken

In onze ervaring helpt het heel goed om je te oriënteren door met mensen te spreken die werken in het werkveld dat jou aanspreekt.
Wil je een gesprek hebben met iemand in je gewenste werkveld, vraag dan om je heen of iemand jou in contact kan brengen met die persoon.
Contact leggen met anderen doe je door te netwerken. Tijdens de workshop netwerken leer je hoe je dat kan aanpakken.

Deze workshop komt binnenkort beschikbaar!
Houd dus deze website in de gaten en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!