Overzicht van alle coaches

Een goede klik tussen jou en de coach is belangrijk. Het bepaalt het resultaat en de effectiviteit van het coachingtraject en onderling vertrouwen is hierin cruciaal. Niets is vervelender dan een coach waarbij jij je niet op je gemak voelt. Daarom laten we deze keuze ook aan jou. Neem de tijd en kijk wat voor jou goed voelt.

Onze coaches bestaan uit artsen die naast hun specialisme zijn opgeleid tot gecertificeerd coach en werken strikt vertrouwelijk. Ze zijn niet in dienst bij het Erasmus MC. Dit betekent dat zij precies weten welke uitdagingen bij de opleiding en coschappen komen kijken. Ze kunnen zich goed verplaatsen in jouw situatie en zijn persoonlijk geselecteerd op basis van hun jarenlange ervaring in het begeleiden van medische specialisten.

Kies jouw coach

Maar, hoe kies je dan de juiste coach? Om een goed beeld te krijgen, stellen onze coaches zich graag aan je voor! Dit doen ze op basis van een korte videoboodschap, zodat je hen allen even persoonlijk kunt 'ontmoeten.'

Zodra je je hebt aangemeld, kun je jouw coach selecteren. Daarna ontvang je van ons alle benodigde informatie en hoor je wanneer jouw persoonlijke coachingtraject van start gaat! Lees hier meer over de aanmeldprocedure.

Bekijk hieronder de video’s. Welke coach spreekt jou het meeste aan?

Meld mij aan! +