Overzicht van alle coaches

Een goede klik tussen jou en de coach is belangrijk. Het bepaalt het resultaat en de effectiviteit van het coachingtraject en onderling vertrouwen is hierin cruciaal. Niets is vervelender dan een coach waarbij jij je niet op je gemak voelt. Daarom laten we deze keuze ook aan jou. Neem de tijd en kijk wat voor jou goed voelt.

Onze coaches zijn allen opgeleid tot gecertificeerd coach en werken strikt vertrouwelijk. Dit betekent dat zij niet alleen kunnen putten uit hun eigen levenservaring en kennis, maar ook beschikken over een breed palet aan tools om jou bij te staan met jouw coachvraag.

Kies jouw coach

Maar, hoe kies je dan de juiste coach? Om een goed beeld te krijgen, stellen onze coaches zich graag aan je voor! Dit doen ze op basis van een korte videoboodschap, zodat je hen allen even persoonlijk kunt 'ontmoeten'.

Zodra je je hebt aangemeld hoor je van ons hoe en wanneer je een coach kan selecteren. Lees hier meer over de aanmeldingsprocedure en hier meer over het onderzoek dan aan MATCH Coaching verbonden is.

Bekijk hieronder de video’s. Welke coach spreekt jou het meeste aan?

Meld mij aan! +