Programma

"Een goede arts begint bij jezelf"

Ontdek je potentie en kies de richting die bij jou past

Wat houdt het programma in? 

Het MATCH-coachingprogramma bestaat uit 5 individuele gesprekken, inclusief een intakegesprek. Je hebt twee maanden de tijd om je aan te melden en na je toelating kies je zelf je eigen coach. Alle coaches zijn medisch onderlegd en stellen zich op onze website voor via een korte videoboodschap. Zo krijg je snel een goed beeld van elke coach. Mocht na het intakegesprek blijken dat er toch geen match is, dan kun je alsnog een andere coach kiezen.

Samen met jouw coach ga je de komende 8 maanden aan de slag om jouw doelen te formuleren en te behalen. Aan het programma is ook een wetenschappelijk onderzoek gekoppeld om de effectiviteit van coaching te onderzoeken. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam. 

Pilot

Uit onderzoek blijkt dat coaching een positief en effectieve resultaat heeft op de professionele- en persoonlijke ontwikkeling van de arts in opleiding. Om dit nader te toetsen, vragen we je een vragenlijst in te vullen voor en na de afronding van je coachingtraject. Dit kost ongeveer 15 minuten. 

Kosten

Het coachprogramma is gratis voor Masterstudenten Geneeskunde die in opleiding zijn binnen het Erasmus MC. Het programma wordt per coassistentengroep aangeboden. Het programma biedt een beperkt aantal plekken per jaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. 

Kies jouw coach!