Loopbaanbegeleiding

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden na je studie? Kun je wel wat hulp gebruiken om te weten te komen wat er werkelijk bij je past? Dan ben je hier op de goede plek!

Met plezier werken en succesvol zijn, betekent dat je een richting moet kiezen die bij jou past. Om daar achter te komen helpen wij je vanuit het Career Office graag verder. We nemen je graag mee in drie stappen. 

De eerste stap is weten wie je bent. Wat zijn je sterke kanten, waar ben je goed in en waar krijg je energie van? Wat zijn je drijfveren, talenten en interesses?

De tweede stap is om te kijken naar wat je wilt. Welke beroepsmogelijkheden zijn er en welke past bij jouw profiel? Welke mogelijkheden zijn er om als arts te werken? 

En als laatste, derde stap kun je gaan kijken naar wat je kunt doen om daar ook werkelijk te komen. Hoe vind je (de opstap naar) jouw droombaan? Hoe presenteer je jezelf en jouw capaciteiten?

Het Career Office is momenteel in opbouw en we zullen je in de komende maanden bij alle drie stappen kunnen gaan begeleiden.

Neem snel een kijkje bij de drie stappen in het menu hiernaast om te zien wat we jou kunnen bieden.