Programma

"Een goede arts begint bij jezelf"

Een coach helpt jou de juiste keuzes maken voor je toekomst

Hoe meld ik mij aan?

Als startende Masterstudent Geneeskunde, in opleiding binnen het Erasmus MC, kun je je tijdens je coschappen kosteloos opgeven voor ons MATCH-coachingprogramma. Je komt hiervoor in aanmerking als jouw studiegroep bij ons is aangesloten. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. 

Aanmelden? Volg onderstaande drie stappen: 

1. Klik hier om je in te schrijven. 

2. Doe mee aan ons onderzoek en vul de vragenlijst in! Dit is geheel vrijwillig. We vragen je om deel te nemen aan dit onderzoek, omdat we graag de effectiviteit van onze coaching willen toetsen en blijven verbeteren. Je wordt hiervoor automatisch doorgestuurd naar de website van de Universiteit van Amsterdam. Het invullen duurt circa 10 minuten. 

3. Je ontvangt binnen een week van ons bericht hoe en wanneer je een coach kunt selecteren.

4. Als je direct met de coaching kunt starten, kun je je coach gaan selecteren! Log hiervoor in op de website en bekijk de videoboodschappen van de coaches. Kies de coach die je wilt en neem contact op om de eerste afspraak in te plannen. De contactgegevens van jouw coach sturen we je toe in een e-mail. 

5. Je krijgt 3 weken om je in te schrijven, de vragenlijst in te vullen, je coach te kiezen en contact op te nemen met je coach voor het 1e gesprek. Zorg er dus voor dat je binnen die 3 weken alles gedaan hebt!

Meld mij gratis aan!

Privacy 

Met zowel onze onderzoeksresultaten, als jouw persoonlijke gegevens, wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Deelname aan het onderzoek is vrijwillig, vertrouwelijk en anoniem; dat wil zeggen dat individuele gegevens niet inzichtelijk zijn voor medewerkers van de betreffende organisaties. Zie voor verdere informatie onze privacyverklaring. Heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Kom je (nog) niet in aanmerking?

Het kan zijn dat er nog geen afspraken zijn gemaakt voor jouw studiegroep en MATCH. Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Meer vragen? Bekijk onze FAQ