Frequently Asked Questions

Hier beantwoorden we de meestgestelde vragen.

Ik heb geen coachvraag, kan ik ook deelnemen?
Wat goed dat je je toch oriënteert! We vergelijken MATCH coaching graag met sport coaching: ook al heb je een goede conditie, een coach kan van grote waarde zijn om je sterke en zwakke punten te her- en erkennen en je nóg verder te ontwikkelen. En uiteindelijk de sport te kiezen die het best bij jou past. Dát gunnen we je ook: Hoe leer je jezelf kennen en kom je uiteindelijk in jouw droomcarrière terecht?   

Ik heb dringend behoefte aan ondersteuning met een coach, maar mijn groep staat er niet bij?

In deze pilot fase stellen we de mogelijkheid tot deelname open aan het begin van je coschappen. De periode waarin deze deelname voor jou mogelijk is wordt per mail en op de website aangegeven. Je wordt hierover verder geïnformeerd tijdens je mentoraat. Je kunt dus alleen aan het MATCH Coach programma deelnemen als jouw groep hiervoor opengesteld wordt. 

Toch geïnteresseerd in coaching of wil je weten wanneer jij aan de beurt bent? Stuur een mailtje naar info@matchyourfuture.nl
Heb je een acute coach vraag die niet kan wachten? Dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen. Stuur een email naar info@matchyourfuture.nl. Bij problemen is jouw mentor natuurlijk ook altijd beschikbaar voor vragen. 
Heb je acute hulp nodig? Neem contact op met de huisarts.

Ik doe geen Geneeskunde Master, kan ik ook deelnemen?

In deze pilot fase stellen we de mogelijkheid tot deelname alleen open voor de Geneeskunde Master. Zodra dit verandert, maken we dit bij de relevante opleidingen bekend.

Toch geïnteresseerd in coaching of wil je weten wanneer jij aan de beurt bent? Stuur een mailtje naar info@matchyourfuture.nl
Heb je een acute coach vraag die niet kan wachten? Dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen. Stuur een email naar info@matchyourfuture.nl. Bij problemen is jouw mentor natuurlijk ook altijd beschikbaar voor vragen. 
Heb je acute hulp nodig? Neem contact op met de huisarts.

Wanneer kan ik mij inschrijven?
Wij stellen de inschrijving aan het begin van je coschappen open, op de aanmeldingspagina kun je meer informatie vinden over welke groepen op dit moment mogen starten. En let op: we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het kan dus zijn dat we de inschrijving eerder moeten sluiten zodra deze beschikbare plekken ingevuld zijn. Als dit het geval is, laten we je het via mail weten. Wacht dus niet te lang met inschrijven om je te verzekeren van je plekje!

Wat gebeurt er met mijn gegevens? 

Alle gegevens, zowel voor het aanmelden bij MATCH als voor deelname aan het onderzoek worden vertrouwelijk behandeld. Er is geen uitwisseling van individuele gegevens tussen MATCH en (medewerkers van) de opleiding of tussen de coach en (medewerkers van) de opleiding. 
We hebben je persoonlijke gegevens nodig voor de link naar de coach en het administratieve proces.

Hoe selecteer ik mijn coach?

Log in op de website en ga naar de coach pagina. Bekijk de filmpjes van de coaches en zodra je weet met welke coach je in zee wilt, kun je onderaan de bio van jouw gekozen coach een coachingsverzoek aanvragen. Je krijgt daarna per email bericht van ons!

Wat als het niet klikt met de coach die ik heb gekozen?

Uit eerdere ervaringen blijkt dat de filmpjes heel goed werken om de juiste coach te kiezen. Mocht het zo zijn, dat er tijdens het intakegesprek echt geen klik is, dan kun je dat aan de coach aangeven. Je krijgt dan de mogelijkheid om een andere coach te kiezen.

Waar kan ik foutjes in de website doorgeven?

Dank je wel voor je kritische blik! Als je een spelfout ziet of merkt dat een link niet werkt, laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@matchyourfuture.nl, dan passen we het aan!

Ik heb jullie gemaild, maar ik krijg geen reactie?

Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je bericht te reageren. Mocht het door drukte wat langer gaan duren, dan laten we je dat altijd even weten. En check vooral ook je spam folder, misschien staan we daar wel tussen!

Contact

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur dan een bericht aan info@matchyourfuture.nl!
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook!